Putdekselbbq

27 september
18:00-22:00


Putdeksel BBQ. Het houdt je op de straat! Ook dit jaar vieren we onze (immateriële) oogst met een feest ! Dit keer in de vorm van een putdeksel bbq met echte schurkenbiefstuk. Voor alle vrijwillige campingbazen, sponsors/donateurs en betrokken buurtbewoners. Campingbazen Joep & Marieke kunnen heerlijk koken en gaan er een onvergetelijk feestje van maken. lees onder meer over hoe je je kan aanmelden uiterlijk 24 september as.

Dit zijn de initiatief nemers

Wil je helpen? klik op een van de knoppen hier beneden.

of

Verhalen & foto's

je kunt je nog opgeven vóor 24 september as via een e-mailbericht naar imke@weeshuisjes.nl ovv OOGSTFEEST meld het #mensen, je telefoonnr (voor evt tikkie ) en je voorkeur ( vlees of vega) wat krijg je : sfeervolle ontmoetingen een ongelofelijk lekkere putdeksel bbq maaltijd ( vega of vlees ) incl heerlijk toetje een speech met een terugblik over het afgelopen jaar NB er is koffie thee biolimo en heerlijk bijpassende flessen wijn te koop je kunt ook je eigen drinken meenemen.

putdeksel BBQ : het houdt je op de straat ! 27 sept : 18-22 uur kosten: (gratis voor vrijwillige campingbazen en sponsors) voor andere buurtbewoners en fans vragen we een donatie van 10 euro of meer De donaties boven de 10 euro gaan naar de bouw & inrichting van het nieuwe terras onder de campingkoffietent en ook naar sluismeester krijn op de Hinthamerbrug.

wat moet je meenemen: evt eigen drinken en een stoeltje om op te zitten als het slecht weer is, gaat het feestje niet door: we laten je dat op tijd weten Bij een echte putdeksel BBQ hoort ook Schurkenbiefstuk! Onze Schurk Erik draait de hele avond heerlijke plaatjes vanuit zijn coole auto

dit is een andere schurk