WEESLIVE


Maak gebruik van onze instrumentenbieb. Een goed stuk muziek in de frisse lucht. Wie wil dat nou niet?! Op onze Campingtribune ben je welkom om mét jouw geleende instrument uit onze instrumentenbieb plaats te nemen. Samen jammen, luisteren of zelf spelen. Muziek beleven en genieten op onze mooie locatie aan het water. Geen excuus om niet te spelen; wij hebben de instrumenten, goeie koffie en jij het talent.

Dit zijn de initiatief nemers

Wil je helpen? klik op een van de knoppen hier beneden.

of

Verhalen & foto's

Weeslive! Leen & speel. Kom langs bij de @Weeslive Instrumentenbieb. Elke zondagmiddag met koffie van @Coffeelab. zondagmiddag 13.30 - 17 uur zijn we open als instrumentenbieb leen en speel op onze nieuwe tribune ! er is altijd wel iemand die naar je luistert.

Concept: @yassinebelghanch Een samenwerking van @imkevandillen @jaspertoeli @johanvanbommel @woutervanheeswijk @bartvandongen @mathijsvankuijk @bregtsmits

corona vraagt kleinschaligheid onze camping heeft een aantal muziekinstrumenten kado gekregen die we graag uitlenen aan hen die even willen jammen op de buhne een klarinet., een gitaar, trommels, een fluit en enkele zelfgemaakte muziek instrumenten.

Betrokken Campingbazen

Imke van Dillen

er is een huis voor jou